Home | Video’s | Ben Hur op Pont-Château

Ben Hur op Pont-Château

Door
Letter groote: Decrease font Enlarge font


Op de baan van Pont-Chteau kende Ben Hur afgelopen zondag 17 maart een spectaculaire revival...

In de laatste rechte lijn leek de favoriet Under Your Eyes in handen van Jean-Philippe Monclin af te stevenen op een zekere 3e plaats. Rijder Monclin keek op dat moment in zijn achteruitkijkspiegel en merkte één van de kanshebbers op; Ugo des Yolais. Wat is hier nou zo vreemd? Wel, deze Ugo des Yolais was onderweg zijn rijder Karl Champenois 'verloren'. Jean-Philippe Monclin bedacht zich geen moment en kwam à la Ben Hur direct in actie. Een even merkwaardige als bewonderenswaardige ingreep, helemaal gezien het feit dat dit in het heetst van de strijd gebeurde. Dit leverde op zijn zachtst gezegd spectaculaire beelden op.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
tina veenema 23 mrt 2013
Heeft dit staaltje "meenemen" vast van zijn vader afgekeken. Die deed dat jaren geleden ook al eens een keer maar dan monte. Is dus al heel lang geleden.
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook

Auteur info

Jarno Mollema Jarno Mollema Zoon van fokker/trainer/pikeur Arnold Mollema & steun en toeverlaat Jolanda. Samen met broertje Yanick eigenaar van A Miracle (Joker de Rozoy x New Creation). BSc International Business en MSc Small Business & Entrepreneurship behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Is allrounder op Drafsport.nl, schrijft artikelen, voorbeschouwingen, etc. Werkzaam geweest voor Runnerz alsmede Victoria Park. In het dagelijks leven werkzaam als Neuromarketeer en is mede-oprichter en eigenaar van een viertal Escape Rooms in Noord-Nederland.
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst
Vind ons leuk op Facebook

Nieuwsbrief

Email: