Home | Video’s | Vierjarige Merries Herfst Stakes (video)

Vierjarige Merries Herfst Stakes (video)

Door
Letter groote: Decrease font Enlarge font


Een mooie merrie Stakes stond afgelopen zaterdag geprogrammeerd op Victoria Park in Wolvega. Met daarin een aantal van mijn, mag ik dat zeggen, als filmmaker wel, favoriete merries. Bij de start stootten er een aantal hun hoofd tegen het hek van de startauto, en raakten op die manier vrijwel kansloos voor de winst. Zeker omdat Cees Kamminga het tempo hoog hield in de koers. Zijn Broadwaytranss R won sterk.

 

Broadwaytranss R is een van de beste van haar jaargang. Het is geen schande om te finishen achter paarden als Bibi Barosso, Bahama Boko, de oudere Ariane Beemd en Bewitched.

Die laatste finishte hier sterk als tweede. Lindsey Pegram meldde na de koers dat de startauto net voor het startpunt besloot te wachten op enkele achterblijvers en plots vaart minderde. Haar anders altijd flitsend startende Bewitched ondervond hierdoor, net als bijvoorbeeld Bomba di Quattro problemen en moest genoegen nemen met een plaats in het veld.

Desalniettemin werd het een koers vol met klasse, met als toetje een mooie finale met Broadwaytranss R en Bewitched in de hoofdrol.

Leuk voor de familie Redder, die hun fokproduct zagen winnen en hun nieuwe aankoop met trots tweede zagen worden.

Knappe koers van Barbara in handen van Andre Bakker. De merrie had sinds vorige winter niet meer gelopen en finishte haar eerste keer uit als vierde in dit klasse veld.

Houd die dame maar in de gaten...

Beoordeel dit artikel

4.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook

Auteur info

Chris van Hattem Chris van Hattem 42-jaar. Wonende te Veldhoven; Noord-Brabant. Al heel mijn leven fan van de paarden en de Draf- en Rensport. Ik probeer alles te volgen in het binnen- en buitenland. Onze sterren moeten onder de aandacht gebracht worden, dus ik besloot ze te gaan filmen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby, die ik wel met veel plezier uitoefen.
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst
Vind ons leuk op Facebook

Nieuwsbrief

Email: