Home | Video’s | Frisian Ascot Day 2012

Frisian Ascot Day 2012

Door
Letter groote: Decrease font Enlarge font


Op zaterdag 15 september wordt voor de vierde maal de Frisian Ascot Day georganiseerd te Victoria Park Wolvega. Een dag met een knipoog naar de Royal Ascot Races in Engeland.

Dames met schitterende hoeden, de mogelijkheid om een weddenschap te plaatsen op één van de koersen van internationale allure, uitgebreide culinaire verzorging en entertainment op alle fronten met als hoogtepunt een spectaculair feest na afloop onder leiding van Hans Dulfer en band. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om deze dag voor iedere bezoeker tot een fantastisch evenement te maken.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Victoria Park Wolvega, via; www.victoriaparkwolvega.nl.

 

Tot zaterdag 15 september!

Beoordeel dit artikel

3.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 3 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Rob van der Hoorn 8 sep 2012
Zooo jammer dat daar Beamon Boko niet bij aanwezig is.
avatar
Jan Ham 9 sep 2012
jammer gezellig dat het was,geen dubbeltje gespeeld maar wel gevreten en gezopen. Geluk met Frankrijk. Schaesberg ging zo ook ten onder. Laat vp (hr Sinnige) nou niet zeggen dat het hun verdieste zijn.Anders ( maar lekker naar Duitsland) Beankt Patrick
avatar
Jan Ham 9 sep 2012
sorry bedankt Patrick
totaal: 3 | nu in beeld: 1 - 3

Inloggen

Inloggen via Facebook

Auteur info

Jarno Mollema Jarno Mollema Zoon van fokker/trainer/pikeur Arnold Mollema & steun en toeverlaat Jolanda. Samen met broertje Yanick eigenaar van A Miracle (Joker de Rozoy x New Creation). BSc International Business en MSc Small Business & Entrepreneurship behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Is allrounder op Drafsport.nl, schrijft artikelen, voorbeschouwingen, etc. Werkzaam geweest voor Runnerz alsmede Victoria Park. In het dagelijks leven werkzaam als Neuromarketeer en is mede-oprichter en eigenaar van een viertal Escape Rooms in Noord-Nederland.
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst
Vind ons leuk op Facebook

Nieuwsbrief

Email: