Home | Video’s | Frans succes André Bakker Video Update

Frans succes André Bakker Video Update

Door
Letter groote: Decrease font Enlarge font


Frans succes voor André Bakker en Paul Hagoort In het Noord-Franse La Capelle maakten André Bakker en Udina di Quattro het succesweekend helemaal compleet voor trainer in vorm Paul Hagoort.

Nadat gisteren CONAN BOKO met winst in het CRITERIUM DER DRIEJARIGEN al een mooie eerste prijs pakte, en CELESTIAL BOKO een knappe 2e plaats in het CRITERIUM DER DRIEJARIGE MERRIES pakte, was het nu aan de vierjarige Udina. De And Arifant-dochter is eigendom van haar fokkers, Stal Quattro.

 

Zij hebben de merrie verhuurd aan Paul Hagoort die haar in Nederland koersklaar maakte, met name via de lucratieve Trotteur Francais-koersen op Victoria Park Wolvega.
Udina vertrok na haar mooie verrichtingen en snelle herkwalificatie te Grosbois als logische favoriet. Ze klopte de Nivard-pupil Ursula Anton die afgelopen najaar te Enghien nog tweede werd achter het megatalent Ursule du Bouffey. De zege van Udina leverde maar liefst 8 mille op.
Dat belooft wat voor de Hagoort-pupil...

 

Voor Andre Bakker was het zijn tweede zege in Frankrijk in nog geen week tijd. Maandag won hij voor werkgever Jeroen Engwerda reeds met Ultimo Domingo.

 

Uitslag bekijk hier.

Beoordeel dit artikel

4.38
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook

Auteur info

Patrick Davidson Patrick Davidson voorziet Drafsport.nl met nieuwsfeiten en columns die voornamelijk te maken hebben met het Franse koerswezen. Patrick Davidson is van beroep managementcoach en strategieconsultant. Heeft een grote passie voor dravers, al sinds zijn jeugd. Vader Marcel had met Noordse Stern een topdraver en dat bleek aanstekelijk. Patrick geniet van zijn eigen fokproducten Tintin Renka en Andaluz. Organiseert in ons land zowel het Trotteur Français-programma als de Premium-meetings. Schrijft in Frankrijk voor Paris Turf en Trot Infos.
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst
Vind ons leuk op Facebook

Nieuwsbrief

Email: