Home | Video’s | Commander Crowe wint de Oslo Grand Prix

Commander Crowe wint de Oslo Grand Prix

Door
Letter groote: Decrease font Enlarge font


BJERKE - Zondag 13-05-2012. De Oslo Grand Prix is een prooi geworden voor de in vorm verkerende Commander Crowe. De Juliano Star-zoon, onder commando van Christophe Martens, tikte overtuigend als eerste af in 1.11.5.

Arch Madness nam de leiding in de eerste bocht na een vliegende start. Maar het was Commander Crowe die na het eerste kwart het heft al in handen nam na een overtuigende rush.

Arch Madness, vorig jaar nog de winnaar, kreeg hierdoor de perfecte rug. Het was niemand minder dan de 'Nederlandse' held Timoko die aan de buitenzijde Commander Crowe onder druk kwam zetten, echter gaf Christophe Martens niet af aan Richard Westerink. Helaas sprong Timoko bij het indraaien van de laatste bocht, waarna het Yarrah Boko was die een poging deed om de Commander van de winst af te houden.

Dat lukte niet, want Commander Crowe finishte sterk. Arch Madness zat vast aan de binnenzijde en moest met veel over genoegen nemen met de derde plaats, daar het Quarcio du Chene was die met een mooie eindspurt tweede werd, voor een goede Arch Madness en Yarrah Boko.

 

Beoordeel dit artikel

3.80
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook

Auteur info

Chris van Hattem Chris van Hattem 42-jaar. Wonende te Veldhoven; Noord-Brabant. Al heel mijn leven fan van de paarden en de Draf- en Rensport. Ik probeer alles te volgen in het binnen- en buitenland. Onze sterren moeten onder de aandacht gebracht worden, dus ik besloot ze te gaan filmen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby, die ik wel met veel plezier uitoefen.
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst
Vind ons leuk op Facebook

Nieuwsbrief

Email: