Home | Video’s | Venividivici Joe naar Frans succes

Venividivici Joe naar Frans succes

Door
Letter groote: Decrease font Enlarge font


LE-CROISÉ-LAROCHE - Meteen bij zijn heroptreden heeft Venividivici Joe aangetoond er na een rustpauze weer te staan. In de met 40.000 euro gedoteerde Grand Prix Charles Desrousseaux werd de negenjarige ruin van de Noordwijkse Vrienden van het Paard door Hugo Langeweg in de slotfase sluw voorbij de naar buiten trekkende Perlando gestuurd.

De winnende combinatie zette een tijd neer van 1.15,7 over 2.775 meter. Tweede werd Quinoa du Gers, gevolgd door Victoria Sisu en Perlando. Vorig jaar werd dit nummer gewonnen door Roxane Griff, dit seizoen tweede in de Prix d'Amérique en de sterkste in de Prix de Paris. Mogelijk wacht 'Veni' nu een hernieuwd optreden in Frankrijk.

Beoordeel dit artikel

3.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst
Vind ons leuk op Facebook

Nieuwsbrief

Email: