Home | Video’s | Steve Phillips doet opnieuw goede zaken op WK

Steve Phillips doet opnieuw goede zaken op WK

Door
Letter groote: Decrease font Enlarge font


ADDINGTON - Thuisrijder Steve Phillips heeft goede zaken gedaan door ook de tweede voor het WK amateurrijders meetellende koers op de baan van Addington op zijn naam te schrijven.

De Nieuw-Zeelander nam met dank aan Maiden Rome ook het tweede onderdeel voor zijn rekening en is koploper in de totaalrangschikking. In dit nummer moest Jaap Terstal helaas wat terrein toegeven. Met outsider The Red Rose werd hij tiende. Een podiumplaats is echter nog altijd haalbaar voor de ambulancebroeder, die veel profijt trekt uit zijn bestudering van de koersen op Nieuw-Zeeland via het internet.

 


   

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst
Vind ons leuk op Facebook

Nieuwsbrief

Email: