Home | Specials | Welkom op... | Welkom op 21 juni…

Welkom op 21 juni…

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Wishing Stone Wishing Stone

DEN HAAG – Met vandaag onder meer de kortebaan van Sassenheim, die weer bijzonder sterk bezet is. Zie voor de erelijst elders op deze site.

In internationaal opzicht is het Meadowlands FFA Championship een aanrader om te volgen. Het deelnemersveld kent een topbezetting met namen als Uncle Peter, Wishing Stone, Sevruga, Guccio, Market Share en Arch Madness.

En verder deze dag…

1992 In de Grote Sprintersprijs toont Shampoo zich niet onder de indruk van de buitenlandse concurrentie. Hij domineert voortdurend en wint indrukwekkend.

1993 Het Alkmaars Sprintkampioenschap is nog altijd een echte klassieker. Lorenz G treedt in de voetsporen van onder meer Action Skoatter en geeft de concurrentie geen enkele kans.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: