Home | Specials | Welkom op... | Welkom op 1 februari…

Welkom op 1 februari…

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Welkom op 1 februari…

DEN HAAG – In de middaguren een mooie meeting op de baan van Wolvega, waarvan een uitgebreide voorbeschouwing te vinden is op drafsport.nl.

Verder in het zuiden van Frankrijk Nederlandse belangen in Cagnes-sur-Mer, waar onder meer eigenaren Hodij Coatings en Vibelzee starters hebben.

En verder deze dag…

1940 Hervé Filion, één van de meest succesvolle rijders die de mondiale drafsport later zou kennen, wordt geboren in Angers, Quebec.

1949 De heer J.H.W. Pasman wordt benoemd tot de nieuwe voorzitter van de NDR.

1990 De conclusies van Minister Braks aangaande de draf- en rensport worden openbaar. Hij vindt dat Schaesberg tot en met 1992 de tijd moet krijgen om het bestaansrecht aan te tonen. In Friesland is er slechts ruimte voor één baan: het ‘nieuwe’ Wolvega...

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: