Home | Specials | Welkom op... | Welkom op 31 december…

Welkom op 31 december…

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Welkom op 31 december…

DEN HAAG – Een dag dat er in Europa nog flink wordt gekoerst, met bijvoorbeeld in Dinslaken nog volop Nederlandse starters en op Vincennes zien we Armando Kievitshof in een monténummer, maar toch vooral een dag dat we u voor het komende jaar in alle opzichten alle goed willen toewensen…

En verder op deze dag…

1991 Maar weer eens NDR-strubbelingen. Voorzitter Lokhorst geeft zijn mandaat terug. Er wordt gewerkt aan een nieuwe structuur, die in de loop van 1992 moet gaan functioneren.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: