Home | Specials | Interviews | Stel een vraag aan... Henk Grift

Stel een vraag aan... Henk Grift

Door 15
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Henk Grift Henk Grift

Na het uitgebreide interview met Richard Westerink en natuurlijk het interview met Paul Hagoort is het weer eens tijd om iemand voor de camera te halen. Dit keer is het toptrainer Henk Grift. Ook nu kunnen jullie weer vragen stellen, heb jij een vraag voor Henk Grift stel hem dan hieronder.

Henk zal uitgebreid op jullie vragen ingaan in het video interview wat we eerdaags met hem zullen hebben.Dit interview wordt mede mogelijk gemaakt door Hypotheekshop Lemmer

Beoordeel dit artikel

4.40
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 15 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
broer dijkstra 2 nov 2012
Beste Henk, Mocht je ooit een crack hebben die mag starten in de Prix d Amerique denk je dan dat je hem zelf gaat rijden of zal je dan een andere rijder benaderen en zoja welke rijder. Groeten : Broer Dijkstra
avatar
Eric Rams 2 nov 2012
Dag Henk,
jij bent gezegend met een goed relativeringsvermogen en een groot gevoel voor humor. Zowel op het nationale als internationale drafsportvlak beweeg jij je soepel en met veel flair. Zou het geen mooi idee zijn als jij die kwaliteiten aanwendt om in bestuurlijke/organisatorische zin een bijdrage te leveren onze sport een aanzet te geven het tij te doen keren?
Hartelijke groet,
Eric Rams
avatar
charlie veldkamp 2 nov 2012
Beste Henk,
De laatste 2jaar kan je niet op een site kijken of je naam staat er met een overwinning(en) of goede klassering(en). Daarvoor was het maar magertjes...
Wat hebt je veranderd? Beter materiaal,serieuzer geworden of is het een combinatie van. En is het geen goed idee als je vader bij jou komt werken? Over top-trainers gesproken.
Succes

Een vriendelijke groet
Charlie Veldkamp
avatar
Jeroen van de Graaf 2 nov 2012
Henk, in 1999 won je met Drewgi het Kampioenschap van Nederland voor Hinde Buitenzorg met je vader en Intact Hornline met Hugo Langeweg. Een week later stond in de Draf en Rensport te lezen dat dit je mooiste overwinning uit je carierre was.
Is daar inmiddels verandering in gekomen, wat ik me wel zo kan voorstellen na alle mooie succes van de afgelopen tijd?

Groet,
Jeroen van de Graaf
avatar
Rico K 2 nov 2012
Henk, ik vind het mooi dat je zo succesvol bent.

Van welke paarden verwacht jij de komende winter het meest ?

grt

Rico Kusters
avatar
John Bootsman 3 nov 2012
Hoi vriend,

Een vraag waarbij ik graag zou willen zien dat je nu voor 1 keer eens niet zo bescheiden bent met het antwoorden. (Je mag gerust trots zijn;-)))

Q : Je hebt sinds kort ALLE 25 (?) FRANS REG PAARDEN van Stall Courant , zijnde Markus Lindgren en Anders Strom, bij jou op stal staan. Voor de duidelijkheid: Dit zijn op het ogenblik naast Menhammar Stuteri de grootste eigenaren in Zweden, goed voor een heus "vermogen".
Hoe en waarom?
Zij hebben zelf in Halmstad de modenste trainingstal van Europa gebouwd maar zetten hun aller-duurste paarden bij Henk Grift op Kevelaer ...
Geen Souloy, geen Bazire, geen Nurmos en geen Svanstedt... Maar Henkie Grift !
Voor diegene die weten hoe onvoorstelbaar kritisch Anders en Markus zijn op "alles & iedereen" is dit echt een onvoorstelbaar compliment aan jou als trainer.
Verklaar...
avatar
Cees van den Beukel 3 nov 2012
Hallo Henk,

Je vader was een gelouterde toptrainer/ pikeur in Nederland. Wat is het belangrijkste wat je van je vader hebt geleerd.
avatar
Niels Glas 3 nov 2012
Op dit moment lees je je paarden veelal in Frankrijk en vaak met mooie resulataten.. Het land waar het spel enorm is en de toekomst een stuk rooskleuriger is.
Hoe bekijk jij de toekomst van de Hollandse sport. En is de nederlandse sport te redden als bijvoorbeeld een pmu zal instappen als wedaanbieder?
avatar
leon zoetemelk 4 nov 2012
Beste Henk,

Je stal bestaat steeds meer uit Franse paarden, wat is het verschil in het trainen van een Fransman en een Nederlands(alhoewel er steeds meer Franse hengsten gebruikt worden) gefokt paard !

Met Vrai Lord won je laatst erg mooi op Vincennes , wat zijn de verwachtingen en plannen met deze topper in spee?
avatar
Rob Vonk 5 nov 2012
Henk,


Ik ben benieuwd of alle paarden die overal in Europa starten weer gelijk terugkomen naar Kevelear of dat er soms ook paarden tijdelijk bij een bekende blijven staan tussen 2 starts in Frankrijk.

Hoeveel tijd ben je kwijt aan de het bestuderen van alle programma's waar je paarden gaat inschrijven.
avatar
Arend Fledderus 5 nov 2012
Henk,

Je bent actief als tainer, rijder en eigenaar met paarden van nagnoeg alle nationaliteiten in in zo'n beetje alle landen van Europa.
Als fokker ben je geheel niet actief, bewust of andere reden?
avatar
Cees van den Beukel 5 nov 2012
Hallo Henk,

Je vader had vroeger een goede stal met paarden op Schaesberg, vind je het jammer dat er op deze baan niet meer gekoerst wordt, is toch zonde dat zo mooie baan verloren is voor de nederlandse drafsport.
avatar
Cees de leeuw 6 nov 2012
Ik heb je Opa pakweg 13` jaar terug gesproken in Soest erge leuke man hoor.
Toevalig sprak ik maand terug Jan P. Een oud volleybalvriend. Het beste met de paarden.
avatar
Vincent Huizenga 7 nov 2012
Henk,
Als je zelf een paard uit mocht kiezen in Europa om te trainen...welk pard zou je kiezen?? En wat voor paard heeft je voorkeur? een speedpaard of een paard met een moeilijk karakter? Een paard met grote stappen of een klein maar dapper paard? welk paard uit het "verleden" van je vader heb je de meeste/beste herinneringen aan??
avatar
Redactie 8 nov 2012
Inzending gesloten.
totaal: 15 | nu in beeld: 1 - 15

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Redactie Redactie Drafsport.nl, de grootste, meest complete en best bezochte drafsportsite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week altijd het laatste drafsportnieuws.

Nieuwsbrief

Email: