Home | Specials | Columns | Drafsport.nl en “Met het oog op morgen”

Drafsport.nl en “Met het oog op morgen”

Door 2
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Black Caviar sportvrouw van het jaar Black Caviar sportvrouw van het jaar

NOS-redacteuren raadplegen ook Drafsport.nl. Dit naar aanleiding van de Australische keuze om de merrie Black Caviar tot sportvrouw van het jaar uit te roepen. Dit is geen grap. De beslissing van Sydney’s Daily Telegraph heeft in de Australische sportwereld tot groot rumoer geleid.

Black Caviar won het onder andere van een gouden hordenloopster.
De redactie van “Met het oog op morgen” was door deze uitdagende keuze nieuwsgierig geworden naar Black Caviar. Al zoekend kwamen ze op Drafsport.nl uit, waar op 24 juni 2012 een artikel over dit bijzondere paard geplaatst was. Een telefoontje naar Drafsport.nl was voldoende om op het spoor van de auteur van dit artikel te komen. Hoe gaat dit dan nu verder?


’s-Middags werd ik gebeld door een van de redacteuren. Zij vroeg of ik iets wist van Black Caviar. Haar heb ik het hele verhaal verteld. Aan het einde van het gesprek vroeg ze of ik ’s-avonds in de uitzending wilde komen. Dit was geen probleem. Gelukkig had ik nog wat tijd om mezelf voor te bereiden, daarbij dankbaar gebruikmakend van www.blackcaviar.net.au. Op een papiertje had ik enkele belangrijke steekwoorden gezet, zodat ik steeds wist wat ik zou zeggen. Om 23.50 uur werd er gebeld door de technicus. Na enig schakelwerk hoor je dan de uitzending door je telefoon. Dan volgt de aankondiging en voor dat je het weet ben je rechtstreeks in de uitzending en krijg je de vragen van in dit geval, Twan Huys afgevuurd. Na afloop spreek je nog wat na met de eindredacteur. Binnen 15 minuten was alles voorbij. Het was al met al een spannende en leuke ervaring.

 

Voor wie het nog eens wil na luisteren kan hieronder terecht.

 

Lees ook:

De zwarte kaviaar was bijna op

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 2 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Karen 4 jan 2013
Goed gedaan hoor Frans! Heel leuk!
avatar
Willy van Woezik 12 jan 2013
dag frans , ik heb je gehoord en gelezen...ik wist niet dat je zo knap was......gr
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ingezonden Items Ingezonden Items De redactie van Drafsport.nl plaatst gratis uw niet-commerciele berichten, columns en / of agendapunten op de website. U kunt hiervoor eenvoudigweg het contact formulier voor gebruiken. Uw bericht zal zo snel mogelijk worden geplaatst.

Nieuwsbrief

Email: