Home | Overig nieuws | Kortebanen | Verrassingen in Santpoort

Verrassingen in Santpoort

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zero Option Lane won met Sytske de Vries ook al onder het zadel Zero Option Lane won met Sytske de Vries ook al onder het zadel

SANTPOORT - De kortebaan van Santpoort kende meerdere positieve verrassingen. Zo was er het opvallende omzetrecord van tegen de 120.000 euro, maar ook de eerste winst van Sytske de Vries meteen tijdens haar debuutoptreden in deze discipline. De montéspecialiste was de sterkste met Zero Option Lane voor de kar.

Net als eigenaresse Lindsey Pegram ooit (ook trouwens in het verleden actief in de koersen onder het zadel) won de Friezin daarmee haar eerste optreden in het zadel.  In de finale versloeg de combinatie Obelix West met John Dekker, een duo dat ook dicht bij een overwinning is.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde aan de pagina.

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: