Home | Overig nieuws | Kortebanen | Vierde seizoenzege Blackpearl Trans R

Vierde seizoenzege Blackpearl Trans R

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Vierde seizoenzege Blackpearl Trans R

MIDDENBEEMSTER – Voor de vierde maal dit jaar behaalde Blackpearl Trans R een klassevolle zege op de kortebaan. De merrie was in Middenbeemster de snelste met leerlingpikeur Danny Brouwer.

In haar jacht op haar twaalfde (alleen Viva’s Limburgia en Mr Postman scoorden nog beter) kortebaanzege moest de merrie afrekenen met Andrea Swagerman, tweevoudige winnaar Co Swagerman, Cesc Boko, Uno des Jacquets en in de finale opnieuw Cesc Boko, die was bijgeloot.

De winnende merrie maakte in 2012 indruk door kortebaanzeges in Zwanenburg, Egmond, Voorschoten, Beverwijk, Heemskerk en Lisse en voegde daar een jaar later zeges aan toe in Bemmel en Hillegom. In beide seizoenen werd ze ook kortebaner van het jaar. Dit jaar was ze de sterkste in Sassenheim, Bemmel, op de grasbaan van Duindigt en nu in Middenbeemster.

Nabeschouwingen treft u weer aan op www.kortebaandraverijen.nl. De uitslagen ziet u op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

Recente winnaars in Middenbeemster:

2015 Blackpearl Trans R met Danny Brouwer

2014 Co Swagerman met Denise Pennekamp

2013 Co Swagerman met Frans van der Blonk

2012 Umberto met Lindsey Pegram/John de Leeuw

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: