Home | Overig nieuws | Kortebanen | Edo Venus wint opnieuw

Edo Venus wint opnieuw

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Edo Venus wint opnieuw

HOOFDDORP – De kortebaandraverij van Hoofddorp is gewonnen door Edo Venus met de veelvoudige kampioen Aad Pools. De winnaar rekende voor de vele toeschouwers af met respectievelijk Elbert Schermer, Ton Jeu, de tweevoudige winnaar in Hoofddorp Andrea Swagerman, Elegance Fanatic en in de eindstrijd met Barbert.

Beide paarden behoorden voor de start al tot de favorieten van deze editie. Het was de tweede winst op de kortebaan in de loopbaan van de Oostenrijkse ruin. Eerder dit jaar was hij ook al de sterkste in Venhuizen. Wel behaalde hij sinds zijn debuut in 2014 vrijwel voortdurend minimaal een plaatsgeld in het sprintwerk.

Kijk voor de uitslagen en het rittenverloop op de pdf-bijlage aan de onderzijde. Kijk voor een uitgebreide nabeschouwing op www.kortebaandraverijen.nl.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: