Home | Overig nieuws | Kortebanen | Tamburini wint in Warmond

Tamburini wint in Warmond

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Tamburini wint in Warmond

WARMOND - De kortebaan van Warmond is gewonnen door Tamburini met Jan-Thijs de Jong. De winnende combinatie moest in de aanloop naar de finale achtereenvolgens afrekenen met Jagger Broline, Bella Madonna, Duke Beuckenswyk en Axion d’Ete. In de eindstrijd wachtte opnieuw Duke Beuckenswyk (Lindsey Pegram) die was bijgeloot.

Voor Tamburini was het de eerste winst op de kortebaan, maar dit jaar toonde de ruin in Assendelft (vijfde) en Sassenheim (derde) al aan dat hij wel aanleg heeft voor dit werk. De Jong, oud kampioen op de kortebaan bij de leerlingen, was het zijn eerste zege sinds net iets meer dan één jaar geleden.

Meer over de kortebaan van Warmond op www.kortebaandraverijen.nl. Voor de uitslagen zie de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: