Home | Overig nieuws | Kortebanen | Blackpearl Trans R sterk op Duindigt

Blackpearl Trans R sterk op Duindigt

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Blackpearl Trans R sterk op Duindigt

WASSENAAR – Blackpearl Trans R heeft voor een sensatie gezorgd door met Manon Pools de kortebaan van Duindigt op zijn naam te schrijven. Dat gebeurde vanaf de maximale afstand, hetgeen de prestatie extra bijzonder maakte. In de eindstrijd van deze bijzondere kortebaan tijdens de Dag van het Paard rekende de combinatie makkelijk af met Timmy H, die twee keer wegsprong.

Voor een uitgebreide nabeschouwing kunt u uiteraard weer terecht op www.kortebaandraverijen.nl. Voor het rittenverloop zie de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Foto’s met dank aan www.mbfotos.nl.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: