Home | Overig nieuws | Grasbanen | Drachten koerst

Drachten koerst

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zaterdag 14 juni vindt de derde editie van "Drachten koerst" plaats. Zaterdag 14 juni vindt de derde editie van "Drachten koerst" plaats.

De komende week staat Drachten in het teken van de paardensport. Vanaf woensdag 11 juni kunt u in Drachten terecht voor diverse takken van paardensport w.o. dressuur- en springwedstrijden. Voor de drafsportliefhebber vindt het hoogtepunt plaats op zaterdag 14 juni.

 

 

Dan wordt op het terrein nabij het Fries Congrescentrum de derde editie van “Drachten koerst” gehouden. Op deze dag, die de naam “Drachtster paardensportdag” draagt, staan er tien koersen op de rol. Alle toppers uit het circuit zullen tijdens deze meeting aanwezig zijn.

 

“Drachten koerst” is de kers op de taart van een mooie paardensportdag waarbij de bezoeker de hele dag kan genieten van topsport. Diverse finales met o.a. een kür op muziek en de Grote Prijs van Drachten, een ZZ rubriek waar vele Noordelijke springtoppers aan mee zullen doen, gaan vooraf aan de draverijen die om 18.00 uur van start zullen gaan.

 

Het stukje drafsportgeschiedenis in Drachten is gratis te bezoeken en dat geldt ook voor de andere evenementen deze dag.

 

In de aanloop naar “Drachten koerst” houden we u via onze website op de hoogte van de deelnemende paarden en bieden we u weer een uitgebreide voorbeschouwing op de koersen.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op:

 

www.grasbanen.nl

www.drafbaandrachten.nl

www.chdrachten.nl

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Redactie Redactie Drafsport.nl, de grootste, meest complete en best bezochte drafsportsite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week altijd het laatste drafsportnieuws.

Nieuwsbrief

Email: