Home | Overig nieuws | Grasbanen | Hilversum is er klaar voor

Hilversum is er klaar voor

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Wellicht is de kleine Harold Charisma volgende week van u! Wellicht is de kleine Harold Charisma volgende week van u!

HILVERSUM - Nog een kleine week en dan staat het weiland van de familie Jansen aan de Melkmeent in Hilversum weer volop in het teken van de dravers. Er staan de dag voor Hemelvaart elf prachtige koersen op het programma en een bezoek aan de koersen in de mediastad is welhaast verplichte kost voor de liefhebber.

 

In Hilversum maakt het team rond voorzitter Tom van Eijden er jaarlijks iets bijzonders van. Een klein maar perfect voorbeeld hiervan is het schitterend vormgegeven programmaboekje dat elke bezoeker van de meeting gratis mee kan nemen. Naast het volledige programma komen ook de diverse weddenschappen aan bod. Op eenvoudige wijze krijgt de nieuwe koersbezoeker duidelijke uitleg over het wedden op paarden.

 

Manus Bouwhuis heeft ook een prominente plaats in het programmablad gekregen. De voormalig Nederlands kampioen komt in een artikel aan het woord over heden en verleden.

 

Via de link onderaan deze pagina kunt u dit schitterende programmablad ook downloaden.

 

in Hilversum verbindt men zich jaarlijks aan een goed doel. Voor 2014 is gekozen voor Muziekids, een initiatief waarbij kinderen tijdens een ziekenhuisopname in contact worden gebracht met muziek. Ervaren muziekdocenten begeleiden de kids zeven dagen per week om hen te leren individueel en samen muziek te maken om zodoende de dagelijkse pijn en het verdriet en gemis van thuis te verzachten.

 

Via een verloting maakt u kans op een draverveulen. Tijmen Krijnen, fokker van de bekende Charisma-paarden, heeft voor deze actie het hengstje Harold Charisma beschikbaar gesteld. Harold Charisma is een zoon van Passing Renka en Us Flame of Love. De gelukkige winnaar hoeft de kleine viervoeter niet direct mee naar huis te nemen. Harold zal, op kosten van de fam. Krijnen, nog een jaar bij zijn moeder verblijven.

 

Met deelname aan een veiling kunt u Muziekids ondersteunen. Onder de bezielende leiding van Hans Sinnige kan er door het aanwezige publiek worden geboden op unieke items zoals een gesigneerde gitaar van Nick en Simon, toegangskaarten voor Guus Meeuwis en de Edwin Evers Band en talloze andere “must haves”.

 

Ook het weerzien met een oude bekende behoort tot de attracties. Carola Timmer zal een demonstratie marathon verzorgen met de Duitse Breeders Crown-winnaar van 2001, Kanway. Daarnaast kunt u ook genieten van een tuigpaardendemonstratie.

 

Het sportieve gedeelte gaat om 16.00 uur van start. U doet er echter goed aan om ruim op tijd op de baan aanwezig te zijn. Met de uitstekende horecavoorzieningen zult u daar zeker geen spijt van krijgen.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Ed Dunnebier 23 mei 2014
Mooi artikel goed voor onze sport!
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Redactie Redactie Drafsport.nl, de grootste, meest complete en best bezochte drafsportsite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week altijd het laatste drafsportnieuws.

Nieuwsbrief

Email: