Home | Overig nieuws | Nieuwe leider in Boko’s Toptrainer

Nieuwe leider in Boko’s Toptrainer

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nieuwe leider in Boko’s Toptrainer

EMMELOORD – Na de meeting van Emmeloord hebben we een nieuwe koploper in Boko’s Toptrainer. Duco Lambers (zie ook het verhaal over de Franse trip in de uitgave van Draf & Rensport deze week) heeft de leiding moeten afstaan aan Afina Zuidersma.

De Harense lijkt te beschikken over een stal waarmee ze ook in de komende speelweek wel weer zal scoren. De weekprijs gaat naar R.F. Lether met Stal Wolfhorn. In Emmeloord scoorden onder meer Apache Wolfhorn (uiteraard in de stal opgenomen), Warrior Victory en Zugababe voor de weekwinnaar, die daarmee in totaal 36 punten binnensleepte.

De Top Vijf van het totaalklassement:

1          Afina Zuidersma uit Haren 67

2          Stal Bors de Montmoreau uit Amsterdam 65

3          Stal Batjee uit Soest 63

4          Stal De Grijze Duif uit Warmond 63

5          Linda Vreeswijk uit Purmerend 62

Kijk hier voor de totale ranglijsten.

 

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: