Home | Overig nieuws | Spanning bij eigenaren

Spanning bij eigenaren

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Spanning bij eigenaren

WOLVEGA – Het is misschien niet de titelstrijd waar de meeste aandacht naar uitgaat, maar vrijdag in Wolvega is het eigenarenklassement wel de competitie met misschien de meeste spanning. Stable Why Not zou in het zicht van de haven immers nog kunnen kapseizen.

De leidende eigenaar Stable Why Not verdiende in 2017 in dertig starts (elf zeges) 109.620 euro, maar daar zal het voor dit jaar binnen de landsgrenzen ook bij blijven. Dat biedt nog kansen aan Stal Payday, dat momenteel op 102.885 euro staat. En de eigenarenclan rond Peter Delis heeft op de late vrijdagmiddag nog meerdere kansen op mooi prijzengeld, waarbij zeker de koersen voor Franse dravers nog aardig aan een forse stijging van de winsom kunnen bijdragen. Een zege van Bunker du Hamel is bijvoorbeeld goed voor vijf mille, waarmee het gat al bijna is gedicht. Ook Beatnik Turgot, Hampshire F Boko, Monaco Royal Event en Hold Me Quick zullen vermoedelijk wel wat prijzengeld meepikken, zodat de opvolger van Patrick Davidson (nu derde) nog ongewis is…

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: