Home | Overig nieuws | Jeroen Veenstra op weg naar tweede titel

Jeroen Veenstra op weg naar tweede titel

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Jeroen Veenstra op weg naar tweede titel

WOLVEGA - Hoewel in de voorbije speelweek van Boko’s Toptrainer achtervolger Tineke Greving een puntje inliep, lijkt Jeroen Veenstra een tweede overwinning in Boko’s Toptrainer niet te kunnen ontgaan. De komende koersdagen heeft de koploper immers ook nog enkele vrijwel zekere puntenpakkers in de stal staan.

Zo vertrekt in Alkmaar Giant Shadow ongetwijfeld als favoriet, terwijl in Wolvega ook Dinand Convital, Gustafson en Baladin Williams normaliter gaan scoren. Geen van de achtervolgers kan een dergelijk lijstje kanspaarden overleggen, zodat in Spanga alvast de Zweedse les gevolgd kan worden. Vooral de strijd om de vierde en vijfde plaats kan nog spanning opleveren.

Door de drukke decembermaand heeft de afwikkeling van de Toptrainer-winnaars wat vertraging opgelopen. Die werken we de komende weken weer helemaal weg…

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: