Home | Overig nieuws | Geen spanning in pikeursklassement

Geen spanning in pikeursklassement

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Geen spanning in pikeursklassement

DEN HAAG – Er kan Rick Ebbinge natuurlijk niets meer gebeuren in zijn jacht op de nationale titel. De regerende kampioen won inmiddels 66 keer binnen de landsgrenzen en dat is al dertig meer dan John de Leeuw die vorig jaar de race wat langer spannend kon houden.

Vier rijders verdienden inmiddels meer dan een ton (in Nederlandse koersen) en dat zijn naast Ebbinge en De Leeuw nog Robin Bakker en Hugo Langeweg Jr.

Kijk voor het complete overzicht op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: