Home | Overig nieuws | Nog altijd twintig zeges…

Nog altijd twintig zeges…

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nog altijd twintig zeges…

WASSENAAR – Al enkele maanden blijft het verschil in zeges tussen Rick Ebbinge en Hugo Langeweg Jr nagenoeg constant. Nog altijd moet de oud-kampioen een gat van twintig overwinningen goedmaken op de regerende ‘Gouden Helm’.

De derde plaats is vast in handen van gastrijder John de Leeuw, die met dank aan de Derbywinst zelfs nog wat meer prijzengeld binnen de grenzen bijeenreed dan Langeweg Jr. Ook Robin Bakker zal binnenkort de barrière van een ton aan prijzengeld in Nederlandse koersen doorbreken.

Kijk voor het gehele klassement op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: