Home | Overig nieuws | Invullen Boko's Toptrainer kan weer

Invullen Boko's Toptrainer kan weer

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Invullen Boko's Toptrainer kan weer

DEN HAAG - In de uitgave van Draf & Rensport van deze week stonden de paarden waaruit u voor dit jaar kunt kiezen voor de alweer vijftiende editie van Boko's Toptrainer. Inmiddels is de lijst ook op internet beschikbaar. We verzoeken u de lijst zo veel als mogelijk in te leveren via het internetformulier (inclusief IBAN-nummer voor het overmaken van prijzen!). Dat bespaart de organisatie bijzonder veel werk. Maximaal drie formulieren per huisadres!

Boko's Toptrainer begint in de week van het Kampioenschap van Nederland op Duindigt, medio juni. U heeft dus nog alle tijd om een kansrijke stal bijeen te puzzelen. Later meer over Toptrainer op deze site.

Kijk hier voor het inschrijfformulier. Denk om het volledige IBAN-nummer! Deelnemers 2 juni 12.00: 0537.

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: