Home | Buitenland | Certo Certius naar nieuwe zege

Certo Certius naar nieuwe zege

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Certo Certius (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Certo Certius (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

KUURNE – Op de baan van het Belgische Kuurne was zondag Certo Certius voor de tweede keer op rij de snelste. De draver won in handen van Marc Huygens in 1.16,9 over 1800 meter en dat was goed voor een eerste prijs van 550 euro.

In ons land was Certo Certius enige tijd met succes actief voor de stal van Hugo Langeweg. Voor zijn toenmalige eigenaar Wibo van der Laaken was hij niet alleen winnaar met Hugo Langeweg Jr, maar ook leerlingpikeur Jaap van Rijn en amateurrijder Jaap Terstal behaalden er zeges mee.

Ook was er in Kuurne winst voor Inlove Vrijthout die in 1.18,8 over 1800 meter wist te winnen met Rudy Smets. Dat gebeurde in de Fokkerij Trofee voor tweejarigen met een eerste prijs van twee mille.

 

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: