Home | Buitenland | Spannende strijd om Belgische titel

Spannende strijd om Belgische titel

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Spannende strijd om Belgische titel

MONS – De strijd om de Belgische pikeurstitel is dit jaar spannender dan ooit. Medio oktober mogen nog altijd drie rijders aanspraak maken op de Gouden Helm.

Daarbij is de familie Depuydt in volle achtervolging op koploper Marc Huygens, die de barrière van vijftig overwinningen inmiddels heeft geslecht. Hij heeft een voorsprong van één zege op Kristof Depuydt en drie zeges op diens vader Rik Depuydt.

 

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: