Home | Buitenland | Michael November weer in de baan

Michael November weer in de baan

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Michael November (Archieffoto © www.traberfoto-sx.de) Michael November (Archieffoto © www.traberfoto-sx.de)

DANNERO – Na een pauze van twee jaar heeft Michael November niet alleen de baan weer bereikt, de draver met de fenomenale afstamming zorgde ook voor succes met een zege in handen van John Östman.

De winnende tijd voor de zoon van General November en Ina Scot was 1.13,2 over 1640 meter. In 2012 vertrok de draver naar Zweden, waar hij enige tijd onder de vleugels van Jorma Kontio koerste en zijn record naar 1.11,3 bracht. Hij opende zijn loopbaan bij Hugo Langeweg en koerste vervolgens met veel succes onder de hoede van Michael Schmid. Ondanks twintig zeges in zijn loopbaan verdiende hij echter nog niet meer dan veertig mille. De ruin is inmiddels acht jaar oud.

 

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: