Home | Buitenland | Nederlandse zeges in Hamburg

Nederlandse zeges in Hamburg

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nederlandse zeges in Hamburg

HAMBURG – In het noorden van Duitsland wonnen donderdag twee Nederlands gefokte paarden. Zowel Blanca Attack als Europoort Pride wist te winnen.

Blanca Attack deed dat in handen van amatrice Eliana Harm die de door Frans Ottersberg gefokte merrie in 1.18,1 over 2200 meter naar de winst reed.

Europoort Pride van Imke de Jong moest in handen van Kurt Roeges aanzienlijk sneller.. De zoon van Ufo Kievitshof en Promise Groenhof noteerde 1.15,4 over 2200 meter, hetgeen recht deed aan zijn favorietenstatus.

Opvallend was ook de kwalificatie van Frances F Boko, die met Andover Hall en Gala Dei Bessi natuurlijk veelbelovend is gefokt. De tweejarige kwam met Michael Nimczyk tot 1.18,9.

 

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: