Home | Buitenland | Modern Family overleden

Modern Family overleden

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Modern Family overleden

MOHAWK – De als vierde in de Maple Leaf Trot op Mohawk Raceway aankomende Modern Family is na afloop van de koers in elkaar gezakt en overleden.

De door Ron Pierce gereden draver eindigde vanuit een moeilijke startpositie (nummer tien) knap als vierde achter de winnende Intimidate en Sebastian K. De vijf jaar oude zoon van Cantab Hall werd getraind door Daryl Bier, die tevens mede-eigenaar was. Hij won negentien maal in zijn uit iets meer dan vijftig starts bestaande loopbaan en verdiende ruim 550.000 dollar. Zijn voornaamste zege was winst in de Hambletonian Maturity dit jaar op de Meadowlands en ook zegevierde hij in de Charlie Hill Memorial op Scioto Downs. Opvallend genoeg is het het tweede grote verlies voor de stal van Daryl Bier in iets meer dan een maand tijd. Eerder verongelukte de vierjarige Punxsutawney aan de verwonderingen na een aanrijding tijdens een qualifier op Pocono Downs.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: