Home | Buitenland | Abrazzo d’Amour weer snel

Abrazzo d’Amour weer snel

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Abrazzo d’Amour weer snel

MÖNCHENGLADBACH – Gedurende de meeting op de baan van Mönchengladbach van woensdag waren er vier Nederlandse starters succesvol. Vooral Abrazzo d' Amour maakte bijzonder veel indruk.

De openingskoers ging naar Prigaro, die door good old Rita Drees voor de stal van Robbin Bot naar de winst werd gereden in 1.16,7 over 2600 meter. De ruin klopte daarmee de door Cees Kramer gereden Love is in the air, maar de man achter Ironman Stables zal met dat resultaat best tevreden zijn geweest.

Het nummer voor de Franse dravers was bepaald geen hoogtepunt, maar opnieuw bleek wel dat Henk Grift oog heeft voor paarden die dit werk prima beheersen. De draver van Kenneth de Poorter werd na een zege in 1.16,3 gevolgd door Uko de Vaiges met Arnold Mollema.

Cesc Boko lijkt als zoon van de goede Tina Boko steeds meer aan de verwachtingen te gaan voldoen. De ruin was de snelste in 1.15,3 over 2100 meter en werd daarbij gereden door Rob de Vlieger.

Een Nederlands onderonsje zagen we in de zevende draverij, waarin Abrazzo d’Amour (Rick Ebbinge) te sterk was voor Secret Boy (Robbin Bot) en Shark Attack met Jan van Dooyeweerd. De tijd van de winnaar was 1.15,2 over 2100 meter.

 

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: