Home | Buitenland | Tiger Woods As weer in topnummer

Tiger Woods As weer in topnummer

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Tiger Woods As weer in topnummer

ESKILSTUNA – Tiger Woods As zal in de Eskilstuna Fyraåringstest als één van de voornaamste kandidaten voor de winst vertrekken. De door Robin Bakker te rijden en onder de hoede van Paul Hagoort tot een Europese topper uitgegroeide draver zal echter geduchte tegenstand krijgen.

Zo stuurt Lutfi Kolgjini zijn Archangel AM naar de baan van Sunbyholm en zijn ook Charrua Forlan en Boys Going In opvallende namen. Vorig jaar werd dit nummer gewonnen door Indigious en ook Amour d’Occagnes treffen we sinds 2011 reeds op de erelijst.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: