Home | Buitenland | Zeges voor Bingo Love en Atara namens Ron Kuiper

Zeges voor Bingo Love en Atara namens Ron Kuiper

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zeges voor Bingo Love en Atara namens Ron Kuiper

LAON – In het Franse Laon onderlijnde Ron Kuiper de geweldige vorm die de stal van de Zaankanter momenteel heeft. Namens de stal stuurde Pierre Vercruysse zowel Bingo Love als Atara naar de bloemen.

Bingo Love deed dat in 1.16,6 in een veld van elf starters. De drie jaar oude zoon van Love You deklasseerde met die opvallende tijd een peloton leeftijdgenoten in een koers over 2225 meter.

Atara heeft de smaak ook te pakken, want in Laon was de vier jaar oude merrie voor de tweede maal op rij de rapste. De winnende tijd was 1.18,9 over 2650 meter. Daarmee werd onder meer de door Stefan Schoonhoven gereden Alliance de l’Iton geklopt. Die werd in deze koers achtste in 1.19,6.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: