Home | Buitenland | Sebastian K en Market Share winnen series

Sebastian K en Market Share winnen series

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Sebastian K © Kanal75 Sebastian K © Kanal75

MOHAWK – De series in het kader van de Maple Leaf Trotting Classic zijn gewonnen door de respectievelijke favorieten Sebastian K en Market Share.

Wereldrecordhouder Sebastian K was in 1.10,1 te snel voor Creatine en Archangel, terwijl Market Share met Tim Tetrick afrekende met Mister Herbie en Undercover Strike. De finale staat voor 19 juli gepland op de baan van Mohawk. De eindstrijd werd vorig jaar gewonnen door Market Share, die ook toen Mister Herbie (de winnaar van 2012) voorbleef.

 

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: