Home | Buitenland | Winst voor Ariba Boshoeve

Winst voor Ariba Boshoeve

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst voor Ariba Boshoeve

BLIESKASTEL – In het Duitse Blieskastel was er zondag een zege te noteren voor Ariba Boshoeve, een Zweeds geregistreerde maar uiteraard wel door Wiebe Landman gefokte merrie. De dochter van Diamond Way was de sterkste in handen van eigenaresse Nina Burgard.

De merrie die de laatste tijd vooral op de Duitse C-banen actief is, behaalde daarmee de achtste zege in haar 82 starts tellende loopbaan. In Blieskastel noteerde ze over 2100 meter een tijd van 1.29,3.

 

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: