Home | Buitenland | Conway Boko spijkert record bij

Conway Boko spijkert record bij

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Conway Boko spijkert record bij

BOEDAPEST - In het Hongaarse Boedapest was zaterdag opnieuw succes weggelegd voor Conway Boko, die met rijder Tibor Hajnal wist te winnen in een opvallende 1.15,4 over 1800 meter. Dat betekende een nieuwe recordtijd.

De zoon van Castleton Bass en Waecon Boko bleef negen concurrenten voor, onder wie de als tweede eindigende Amazing Lobell (1.15,9). Voor de vijf jaar oude winnaar was het zijn derde zege van het jaar en ook de derde in successie, terwijl hij vorig seizoen al liefst zeven maal wist te winnen. Dat gebeurde steeds op Kincsem Park, het pronkjuweeltje van de Hongaarse draf- en rensport. Hij kwam in Nederland nooit in actie.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: