Home | Buitenland | En weer Westerink…

En weer Westerink…

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
En weer Westerink…

AGEN – Richard Westerink is niet uitsluitend succesvol met zijn succespaard Timoko, al lijkt dat soms wel zo te zijn. Op Franse bodem kunnen echter ook andere door hem getrainde paarden prima uit de voeten. In Agen was de Nederlander zelf als rijder succesvol achter Valtat, die in een veld van zestien starters de sterkste was in 1.15,8 over 2575 meter.

De zoon van Love You was daarmee de sterkste in de Prix de Saint Sixte. De vorige twee edities van dit nummer werden gewonnen door Uphy (2013) en Toque Orange (2012), maar deze koersen werden verreden op Beaumont de Lomagne.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: