Home | Buitenland | Tatoeage voor 95-jarige!

Tatoeage voor 95-jarige!

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Foto © ATG Foto © ATG

HUDIKSVALL - De liefde voor een paard kan ver gaan. Op de dag dat de vermaarde koudbloed Järvsöfaks werd gekroond met een plekje in een Walk of Fame, besloot de 95-jarige Viola Falk het paard op haar eigen wijze te eren. De verstokte fan liet op hoge leeftijd nog een tatoeage op haar arm plaatsen.

Järvsöfaks was in Zweden een fenomeen en won liefst 201 van zijn 234 optredens. Hij werd in Hudiksvall getraind door Jan-Olov Persson, die de vedette ook vrijwel altijd reed.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: