Home | Buitenland | Sebastian K in Maple Leaf Trotting Classic

Sebastian K in Maple Leaf Trotting Classic

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Sebastian K in Maple Leaf Trotting Classic

MOHAWK – De in Amerika tot dusverre onstuitbare Sebastian K – ook al de kersverse wereldrecordhouder – gaat zich komend weekeinde in de strijd mengen van de series voor de Maple Leaf Trotting Classic.

De door Ake Svanstedt te rijden hengst zal in zijn serie als de grote favoriet van start gaan en treft onder meer Wishing Stone. In de andere schifting is titelverdediger Market Share het te kloppen paard, al zal ook rekening worden gehouden met paarden als Intimidate, Modern Family en Mister Herbie.

 

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: