Home | Buitenland | Zege voor Circleofmoments

Zege voor Circleofmoments

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege voor Circleofmoments

MÜNCHEN - In de openingskoers op de baan van München was er zondag winst weggelegd voor Circleofmoments, die in handen van Herbert Strobl naar de winst werd gereden.

De winnende tijd was 1.16,6 over 2100 meter, waarmee de dochter van Incredible Crafts en Antilope d’Aunou veel rapper was dan de concurrentie. Voor de merrie was het de derde zege in haar laatste vier starts. Ze was twee jaar geleden nog succesvol bij Arnold Mollema.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: