Home | Buitenland | IJshockeypaard naar winst

IJshockeypaard naar winst

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
IJshockeypaard naar winst

KALMAR - Op de baan van Kalmar was er de inmiddels vijfde overwinning voor de naar een ijshockeyclub uit Karlskrona vernoemde Det Är K.H.K. Boko. De vier jaar oude merrie was met amateurrijder Thomas Madsen in 1.13,7 over 1609 meter de snelste.

Det Är K.H.K. Boko is een zusje van eerdere winnaars als Atilla Boko en Zandokan Boko. Ze verdiende als favoriete in Kalmar twee mille en benaderde haar record, dat al op 1.13,4 staat.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: