Home | Buitenland | Winst voor Bellman Rapida

Winst voor Bellman Rapida

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst voor Bellman Rapida

BODEN – In het Zweedse Boden was er voor Bellman Rapida de derde winst in zijn loopbaan en daarmee de eerste zege sinds lange tijd. De ruin was de rapste in 1.15,4 over 1660 meter.

Dat gebeurde in handen van Krister Söderholm, die de zoon van Dream Vacation naar de winst reed. De ruin is een zoon van de merrie Red Oak’s Love die ook onder meer de succesvolle Big Challenger en Queen of Rapida bracht. De moeder was zelf één keer in ons land actief: in een kwalificatie met Freek van den Berg.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: