Home | Buitenland | Lucratieve zege Robbin Bot

Lucratieve zege Robbin Bot

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Lucratieve zege Robbin Bot

HAMBURG – Robbin Bot scoorde donderdag op de baan van Hamburg-Horn, niet te verwarren met de reguliere drafbaan in Hamburg, een mooi succes. De jeugdige Nederlander won met Daydream, een zes jaar oude dochter van Gigant Neo.

Hoewel er slechts twee draverijen werden verreden, was de komst van Bot met de door hem getrainde merrie niet vreemd. Er werd immers om een prijzengeld van vijf mille verreden. De helft daarvan was voor de winnende combinatie, die aftikte in 1.27,0 over 2100 meter.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: