Home | Buitenland | Tiende zege Bono Boko

Tiende zege Bono Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Tiende zege Bono Boko

LINDESBERG – Op de piste van het Zweedse Lindesberg mocht de tiende winst – en met vijf mille de best betaalde – zege voor Bono Boko. De From Above-ruin werd net als bij zijn vorige zege gereden door Björn Goop.

De winnende tijd over 1640 meter was 1.12,8. Dat bracht zijn totale winsom op zo’n 40.000 euro. Zijn record bracht hij in april al naar 1.12,4.

Bono Boko heeft Tova Boko als moeder. Die merrie bracht voor eigenaar John Bootsman eveneens de goede Charles Boko. Ook leverde ze voor Jan Onderwater nog een hengstveulen af van Zola Boko.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: