Home | Buitenland | Twee zeges in Frankrijk

Twee zeges in Frankrijk

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Vertige de Vauvert (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Vertige de Vauvert (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

LE CROISÉ LAROCHE – Op de baan van het Franse Le Croisé Laroche waren – niet voor de eerste maal dit jaar – twee Nederlandse vertegenwoordigers succesvol. Zowel Henk Grift als Ronny Kuiper leverde een winnaar af.

Vertige de Vauvert blijkt een geweldige aanwinst voor Grift, want na zeges in Mons, Wolvega en Amiens was het nu voor de vierde keer opnieuw raak in Le Croisé Laroche. Met Nico d’Haenens schreef de vijf jaar oude ruin de Prix Ucpa Centre Equestre op zijn naam. In deze koers over 2825 meter versloeg hij Very Mossa, die door Pierre Vercruysse werd gereden.

Dezelfde Vercruysse leverde wel weer een winnaar af voor Ronny Kuiper, door Atara als eerste naar de meet te sturen. Het was de eerste zege van de dochter van Quatre Juillet die zich net even rapper toonde dan Alliance de l’Iton met Stefan Schoonhoven.

 

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: