Home | Buitenland | Zege voor Che Boko

Zege voor Che Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege voor Che Boko

MAARIANHAMINA - Che Boko heeft op de baan van het Finse Maarianhamina de vijfde zege in zijn loopbaan behaald. De zoon van Conway Hall en Ouzo Boko was in een tijd van 1.17,0 over 2140 meter de snelste in handen van trainer Claes Sjöström.

 

Dat gebeurde tijdens de populaire Sommartrav-meeting in het Finse Maarianhamina, een overigens overwegend Zweeds georiënteerde plaats op een eilandengroep in het zuidwesten van Finland. Che Boko is een halfbroertje van de Zweedse Breeders Crown-winnaar Yield Boko.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: