Home | Buitenland | Rapide Lebel, zoals verwacht

Rapide Lebel, zoals verwacht

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Rapide Lebel, zoals verwacht

MONS – Niet onverwacht behaalde Rapide Lebel bij zijn rentree een zege binnen tijdens een invitatiedraverij op de baan van het Belgische Mons. De Fransman was in 1.14,4 over 2875 in handen van Eric Raffin te sterk voor Pas Sans Toi (Lieven de Groote) en Amigo ten Doorn.

De Nederlandse inbreng was tijdens deze meeting niet groot, maar de door Bram Kooy gefokte Crack Summerland mocht toch weer een overwinning bijschrijven. Het was de tiende winst op Belgische bodem voor de draver, die met Jules van den Putte zegevierde.

Michelle Kokkes behaalde in de montédraverij nog een knappe tweede plaats met Bendt Ricardo.

Beoordeel dit artikel

4.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: