Home | Buitenland | Negende in successie voor Venc de Boko

Negende in successie voor Venc de Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Negende in successie voor Venc de Boko

MANACOR – Venc de Boko blijft de zeges aaneen rijgen op de Spaanse banen van Palma en Manacor. Inmiddels voor de negende maal op rij was de draver zaterdag op het toeristische eiland de snelste. Net als bij zijn vorige zege was het opnieuw raak op de baan van Manacor (ook de geboorteplaats van tennisser Rafael Nadal), waar werd gewonnen in een tijd van 1.18,0 over 2050 meter.

Venc de Boko werd zoals gewoonlijk gereden door eigenaar Fuster Andreu. Moeder Innocent Kemp van Venc de Boko bracht onder meer Tiara Boko en de eveneens op Mallorca actief geweest zijnde merrie Nordica Boko. Venc de Boko, een zoon van Fast Photo, heeft een record van 1.17,3.

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: