Home | Buitenland | Zege voor Amitie

Zege voor Amitie

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege voor Amitie

BERLIJN – De vierjarige merrie Amitie van Tjalco de Witte (Dragon Trotters) heeft ook haar tweede start op Duitse bodem in winst omgezet. Na een zege op Mariendorf was de dochter van Love You nu ook de snelste op de piste van Karlshorst.

De merrie behaalde haar tweede winst op rij in handen van trainer Maik Esper. De combinatie zegevierde over 2000 meter, maar een nieuwe recordtijd zat er niet in. Vanwege technische problemen fungeerde de tijdwaarneming namelijk niet. De zege was goed voor een eerste prijs van 400 euro.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: