Home | Buitenland | Eerste seizoenzege Beauty di Quattro

Eerste seizoenzege Beauty di Quattro

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Eerste seizoenzege Beauty di Quattro

LEANGEN – In het Noorse Leangen kon zaterdag de door de Bolswardse stal Quattro gefokte Beauty di Quattro wederom worden gehuldigd. Het was het eerste optreden van de merrie dit seizoen en dat jaardebuut werd dus meteen in winst omgezet.

 

De winnende tijd van de wederom door Edvard Kristiansen (zoals bij haar laatste drie zeges) gereden draver was 1.16,7 over 1640 meter. Daarmee boekte de door Siebren de Jong en Roel Eikema gefokte dochter van SJ’s Photo en Twilight Boshoeve haar negende zege in totaal.

In het verleden was de merrie ook al actief op de Zweedse banen, waar ze in korte tijd met Joakim Lövgren drie keer wist te winnen en haar record op 1.14,0 bracht. Sinds eind 2012 koerst ze in Noorwegen.

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: